Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Nejnovější recenze ze sekce Trekingové hole

Ověřený zákazník WORKER.cz Dana Škvrňová

Přidáno: 14. května 2012

Doporučuje produkt
  • lehký materál,nastavitelnost na potřebnou výšku
  • nemá

Tento produkt jsem vyzkoušela v lázních a byla jsem s ním spokojená.Proto jsem se rozhodla pořídit vlastní a využívat je celoročně.

Ověřený zákazník WORKER.cz Petr Ťupa

Přidáno: 12. května 2012

• Cena a kvalita zboží

Kvalita

Přidáno: 10. května 2012

• cena
  • dostačující funkčnost pro běžnou turistiku

Nechtěl jsem nic drahého pro občasnou turistiku. Tento produkt vyhovuje. Odzkoušen při chození po pískovcích i na silnici.

Ověřený zákazník Hanibal ŠAFA

Přidáno: 10. května 2012

Zakoupeno v Hanibal

• + hmotnost
  • + kvalitní provedení
  • + příjemné do ruky
  • - špatně nasazené poutko na jedné holi od výrobce

Troufám si tvrdit, že za tuto cenu asi lepší hole neseženete. Příjemně padnou do ruky, slušná hmotnost a zdá se i kvalitní provedení, co víc si přát. Jedinou výtku bych měl na špatně nasazené jedno poutko od výrobce, ale otočit jej bylo detail.

Ověřený zákazník WORKER.cz Helena Pernicová

Přidáno: 9. května 2012

Doporučuje produkt
  • technické parametry v závislosti cena-kvalita
  • maximální spokojenost

S holemi jsem dosud maximálně spokojena, dala jsem na typ od známých, kteří je používají taktéž. Snadná montáž do pracovního režimu, variabilita v závislosti na parametrech postavy a fyz. kondici, pro denní rekreační použití maximálně vyhovující. Doporučuji zejména pro seniory.

Přidáno: 4. května 2012

(naposledy upraveno 4. května 2012)

jsem spokojená

Zakoupeno v sport4outlet

• lehké,
  • kvalitní provedení
  • pevné

Ideální pro chůzi v přírodě. Umožní zapojení celého svalového systému. Skvělá pomůcka ke snadnému hubnutí a nebo jen podpora správné a lehké chůze.

Přidáno: 26. dubna 2012

(naposledy upraveno 26. dubna 2012)

rada dopotucuji vsem

Ověřený zákazník VodaHory.cz Anonym

Zakoupeno v VodaHory.cz

Doporučuje produkt
  • Hůlky jsou levné, nepříliš složité a bytelné. Objednala jsem jepro 70tiletou matku na vycházky, takže nebudou ani moc zatížené. Líbíse mi, že jedna část se dálkově nenastavuje, pro starou paní je ovládání snazší. Uvidíme, jak si poradí s otáčením a jak to bude držet.

Dobré, starší typ, odpovídající ceně.

Ověřený zákazník WORKER.cz Jana

Nedoporučuje produkt
  • snad dobré složení
  • nesprávně uvedený popis výrobku

Nordic Walking hole nejsou Nordic Walking hole, ale hole na turistiku

Ověřený zákazník Sportnawebu.cz wojczek

Přidáno: 25. dubna 2012

Zakoupeno v Sportnawebu.cz

• - nízká cena
  • - nízká hmotnost
  • - praktické zaczvakávací poutko
  • - pevnost
  • - nelze nastavit délku (pro mne výhoda)

S ohledem na cenu a nízkou hmotnost bezkonkurenční produkt. Téměř za polovinu ceny nabízí stejnou kvalitu jako např Leki.

INSPORTLINE Dachstein

INSPORTLINE Dachstein

Přidáno: 23. dubna 2012

Zakoupeno v WORKER.cz

• Jednoduchá konstrukce, lehké.
  • Až moc umělohmotně působící imitace korku rukojeti - což je ovšem jen estetiské hledisko, na funkčnot to nemá vliv.

Za tu cenu dobrá volba.

• Cena
  • Různé koncovky
  • Jednoduché nastavení výšky
  • Anti-shock
  • Málo odolné balení (folie byla roztrhaná)
  • Technický list nebo záruční nebo co to bylo je špatně přeložený, v první půlce se mluví o hůlkách ve druhé o bruslích, vypadá to hodně nevěrohodně.

Jsou to první hůlky, které jsem měl možnost vyzkoušet. Volil jsem levnější, protože nevím, jak nás doma chůze s hůlkami chytne. Hole jsou příjemné do ruky, držadla mají prohlubně a vroubkování, takže se holá ruka nelepí na materiál. Úchytky na ruce se mi zdají trochu krátké, někdo s mohutnější rukou by mohl mít problém. Nastavení výšky je bez problémů jen pozor na dotažení. Přepínání mezi pevnou holí a anti-shock se musí párkrát vyzkoušet, ale funguje. Základní ukončení hole je ocelový hrot. Je dobrý asi do terénu s tvrdším povrchem. Na hrot se dá nasadit botka. Ta je příjemná a není tak hlučná jako samotný hrot. Koncovka "kolébka" se mi líbí při chůzi na asfaltu. Košíčky do sněhu jsem nezkoušel, ale využijí je asi jen hodně velcí nadšenci. Chůzi v hlubokém sněhu nepovažuji za příjemnou.

Leki Prestige

Leki Prestige

Ověřený zákazník Planet-outdoor.cz Anonym

Přidáno: 21. dubna 2012

Zakoupeno v Planet-outdoor.cz

• lehké, pevné, pěkný dizajn, přiměřená cena
  • nic

Ověřený zákazník WORKER.cz Dagmar Paulusová

Přidáno: 8. dubna 2012

• Nejsou teleskopické.
  • Hezký vzhled.
  • Příjemný tvar rukojeti.

Upřenostnila jsem značku "LEKI",určitě bych tyto hole doporučila ostatním.

Ověřený zákazník Sportnawebu.cz Anonym

Spokey MEADOW

Spokey MEADOW

Ověřený zákazník Nákupní dům Praha pepavasa

Přidáno: 5. dubna 2012

(naposledy upraveno 5. dubna 2012)

Zakoupeno v Nákupní dům Praha

• Hůlky jsou ve vaku
  • Příjemná rukověť
  • Dobrá cena
  • Zatím nic

Určitě dobrý nákup. Vlastně rozhodl ten vak, který je velmi praktický a určitě přežije svůj obsah. V této cenové kategorii je obrovské množství materiálu se shodnými vlastnostmi, takže rozhodují maličkosti, jako již onen zmíněný vak, nebo sada koncovek, nebo pěkné video výrobce s radami typu Jak Na To.
Hůlky vypadají opravdu dobře.

Ověřený zákazník WORKER.cz Mrázek

Přidáno: 4. dubna 2012

Doporučuje produkt
  • při nákupu trekinkových holí jsem si myslel, že kupuju další nepotřebný předmět, který jednou odzkouším a odložím na vysokou hromadu ostatních nepotřebných předmětů jako odšťavňovač, masážní předměty a cvičební stroje, různá elektr. zařízení a předměty. Skutečnost je zcela jiná, nejenže je užívám, jedeme o Velikonocí už potřetí do hor chodit. Chozením s holemi mě doslova nadchlo, dříve mě odrazoval i malý kopeček, dnes se na kopce těším. Kdo má dilema zda koupit či nekoupit, neváhejte
  • koupil jsem z důvodů nedůvěry, viz výše, ty nejlevnější za cca 400 Kč za pár, vlastně jsem je kupoval jako symbol k výročí společné cesty s mou přítelkyní. Takže asi kvalita holí není moc vysoká, držadla trochu dřou do rukou, občas se uvolňuje nastavení výšky, ale není o dramatické, možná v tom nemám jen zkušenost..................

Kdo to myslí s pohybem vážně, chce chodit v přírodě, mohu trekkingové hole pouze doporučit. Zatím si nejsem jist, zda dření do rukou stačí srovnat cyklistickýma rukavicema, což dnes dělám nebo koupit hole o něco dražší a snad s lépe vyladěnými poutky.

Zobrazuji 1 - 20 ze 366 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...19