Nejnovější recenze ze sekce Trekingové hole
- Malé při složení
- Lehké
- Regulovatelné délkově
- Shark system je easy to use jednou rukou
- Soucasti naleni praktický vak na uložení
- V baleni nejsou gumové botky
- Vak na uložení není použitelný v terénu
Za mě asi největší přínos je složený rozměr a regulovatelná délka podle potřeby narozdíl od fixních hůlek.
Další výhodou je system shark, který umožňuje palcem stejné ruky odemknout poutko na hůlce. Na předešlých systémech se musela zapojit druhá ruka.
Vak na uložení je jen na uskladnění, do terénu je nepoužitelný pro rychle uložení holí za pohybu
- ultralehké za tu cenu
- jsou hlasité
- ve větru budou pravděpodobně pískat
Vzhledem ke způsobu rozložení jsou velmi hlučné ty hole, sice se šroubovacím stylem upevnění nastavení výšky mám občas problém a tady se to jen nacvakne, ale pak to v místě nacvaknutí cvaká při každém kroku.
- Lehké
- Dobré pro začátečníky
Hůlky mi přijdou ideální pro začátečníky ale jediný problém který s nima mám je že co jsem tak koukal tak jsem nikde nenašel způsob jak vyměnit špičky po tom co se opotřebují.
- Lehké, skládací, ale vybrala jsem špatnou velikost. Moje chyba.
- Bylo mi líto hole vrátit, ale pro mě špatná velikost.
- Konečně mám správnou velikost, hole příjemně lehké, ale stabilní
kvalita, provedení, TOP
- kvalita zboží
Velmi lehké hůlky a stabilní. Mám již druhé a mohu pouze doporučit.
- Pohodlná. Lze vyměnit hrot.
- Po mírném zaseknutí v horách se hůlka prakticky zlomila. To se mi dříve s Gabel Mont Blanc nikdy nestalo a to jsem je ohnul mnohem víc. Nedoporučuji do hor!
pro túry v kopcích
Svému účelu slouží dobře, vhodné pro horské túry, snadné složení.
- Vyhovuje, typ téměř stejný, jako můj první, ztracený
Doporučila. Měla jsem podobný typ, vyzkoušela jsem za dva dny v Jeseníkách.
- kvalita
spokojenost
Fizan Compact
Přidáno: 3. září 2024
(naposledy upraveno 3. září 2024)
Zakoupeno v ONLINE-SPORT.cz
Běžné trekingové hůlky.
- Lehce složitelné a rozložitelné,nízká hmotnost.Celkově spokojenost.
- Hole jsou lehké, skladné, skvělý systém rukojeti a rukavičky
- Při zatížení prasknou ve spoji.- nevztahuje se na to reklamace
Jen od holí nečekejte zázrak. Hmotnost se samozřejmě projeví na pevnosti. Běželi jsme před měsícem KAT100 a nejvíce zrakvených hůlek byly právě tyto Leki, včetně mých i mého parťáka. Na výběh do kopce super, ale jakmile se o ně lehce zapřete při seběhu a podklouznete, tak se hůlky rozlomí a ještě jste rádi, když se na ostrý karbon nenapíchnete. Reklamace se na to samozřejmě nevztahuje, protože jste podle výrobce překročili horní mez pevnosti. Kdo by to byl čekal, že se o hůl budete zapírat ♂️
- hole působí velmi dobře... uvidíme ještě časem
Super v terénu
- Lehké, výměnné bodce, přijemná korková rukověť.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »