Nejnovější recenze ze sekce Trekingové hole
- snadné a rychlé přestaveni výšky holí
- Lehké, skladné, cena odpovídá kvalitě.
Acra LTH130
Přidáno: 29. července 2023
(naposledy upraveno 29. července 2023)
Zakoupeno v ONLINESHOP.cz
Standartní produkt za přijatelnou cenu,vhodný pro běžnou turistiku i jako rehabilitační pomocník při různých problémech pohybového aparátu
Hole Fizan jsou skvělé, poutka se snadno vycvakávají, hole jsou lehké.
lehké, snadno upravitelné
- Pevné
Zatím zkouším, ale jsem překvapená jak jsou lehké, mají všechno potřebné vybavení a vypadaj celkem kvalitně. Což ověří používání.
- Skladné
- Za tu cenu ideální
- Helpful after surgery
- hole mi skvěle sedí
- jsou přesně podle mých představ
- Designově zajímavé
- Rychlé a jednoduché nastavení požadované délky
- nemají obal
- Dobrá cena
Blizzard Performance Shock
Přidáno: 18. července 2023
(naposledy upraveno 18. července 2023)
Zakoupeno v Sport365.cz
- Tyto hole jsou lehké a dobře se u nich nastavuje délka.
- skladné, vlezou se do batůžku.
- špatně ušitá rukavička
Hůlky jsou kvalitní, dobře se s nimi chodí. Vadí mi jen jedna věc: po asi 6 hodinách používání,mám od rukavičky zcela odřené levé zápěstí. Pravděpodobně špatně ušitý kus, okolo okraje rukavičky trčí ostré nitě a hodně kůži odírají. Pravý kus je v pořádku. Levou rukavičku jsem nakonec musela sundat a pokusím se ji nějak zevnitř oblepit.
Také bych uvítala na sáčku nějaký popruh, aby se daly složené hůlky nosit přes rameno. Ale ani jedna věc není chybou obchodu, ale výrobce.
Kvalita
Reakce značky Hop-Sport
děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu a doporučení našeho produktu, ať Vám spolehlivě slouží co nejdéle.
Přejeme Vám krásný den!
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
- Trekové hole jsem koupila manželovi. Přestože hole dlouho odmítal, je s nimi moc spokojený. Pevné, hezké, jednoduché aretování.
Žádná.
Hole jsou skladné, lehké.
- Super ten rychloupínací systém
Domnívám se,že je to nejlepší produkt na trhu ve svém oboru.Vybíral jsem dle výsledků hodnocení!!
pro babičku šikovné, zdají se být středně bytelné, cena není vysoká a u Alzy rychlý nákup, což bylo super