Nejnovější recenze ze sekce Trekingové hole
Už jsou vyzkoušené. Mám druhé.
Jednoduchost, spolehlivost pro daný účel
Reakce značky Hop-Sport
děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu a doporučení našeho produktu, ať Vám spolehlivě slouží co nejdéle.
Přejeme Vám krásný den!
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
- ultra lehké
- super se na ně staví stan
Trekingové hole vypadají kvalitní, hezky se drží v ruce, jsou lehké. Skládání a úprava délky je jednoduchá.
V praxi jsem zatím nezkoušela.
- Zatím použito jen jednou.
Lehké, skvěle padnou do ruky.
- Velmi lehké, maličké po složení.
- Návod na aretaci je neintuitivní, opravdu mi zabralo hodně času, než jsem na zajištění přišla. Už jsem chtěla žádat o radu u prodejce.
- Pro mně ještě jedena nevýhoda. Minimální délka 115cm je pro mně dlouhá. Ideálně, kdyby se tyto skvělé hole vyráběly i v menší velikosti. Samozřejmě je to moje chyba. Minimální velikost je u holí uvedena.
- Mohl být součástí i větší talíř pro zimní turistiku.
Celkově s produktem velká spokojenost.
- Problém se zámky. Při větší zátěži pevně nedrží.
Dobře se drží,lehké
- Velmi skladné
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Hůlky jsou velmi lehké.
- krásný design
- teleskopické
- lehké
- hůř se vycvakává rukavička, ale třeba se to časem vychodí
Zatím jsem neměl možnost je vyzkoušet v terénu,ale velmi dobře se drží a jsou úžasně lehké.
Dobře se s nimi chodí, protože jsou lehké
Jsem spokojen, ale zatím používám krátkou dobu. Je vidět po cca 10 km chůze na tvrdém povrchu značné opotřebení spodní pryžové části patky holí. Doufám, že se dají koupit náhradní. Jinak pěkné, lehké a funkční hole.
- kvalitní zpracování
jde, podle mého názoru, o nejlepší značku pro tento produkt
- Při tůře v Dolomitech, v docela velkém srázu mi spodní díl upadnul a odfrčel po kamení .
Nevím jestli se dá na výrobek spolehnout, protože mi upadnul ve srázu. Protože odfrčel dolů, tak jsem nezjistila proč.
- Konstrukce
- Funkčnost
- Kvalita provedení
- Uváděný poprodejní servis
- Dodávané chrániče hrotů bude brzy potřeba nahradit odolnějšími proti opotřebení
- Pouze v jedné barvě
Kvalitní značkový výrobek s příznivým poměrem výkon/cena. V této cenové kategoriii antishock. Výrobce uvádí dobrou poprodejní podporu v případě potřeby. Nelze než doporučit.
- Korková rukojeť
Ještě jsem hole nevyzkoušela.
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »